Djovi Saelmans (1992) is al een aantal jaren werkzaam in de keuken. In de jaren van zijn opleiding heeft hij onderander gewerkt bij Brasserie Effe in Reuver en heeft hij meegeholpen om de eerste Michelin ster te koken bij Restaurant One in Roermond. 

 

Na de opleiding is hij begonnen met werken bij Restaurant Boschmolenplas in Panheel. Daar is hij begonnen als zelfstandig werkend kok maar heeft zich in de loop van de 2,5 jaar dat hij daar werkte opgewerkt tot sous chef. 

 

In de tussen tijd is hij begonnen met private dinners te verzorgen bij mensen thuis. Maar dat vraagde om meer dus zijn er grotere projecten ontstaan. Met als eerste project Dreams Haute cuisine en High Level Performances. Een dinner show voor 100 gasten dat werd georganiseerd in november 2014. 

 

Na de dinner show zijn de projecten van het pop-up restaurant opgang gekomen. In november 2015 was daar de eerste editie van met als thema Never Say Never. 

 

Van oktober 2016 tot en met september 2017 is Djovi werkzaam geweest bij Restaurant Pure C bekroond met 1 michelin ster in Cadzand-Bad, Zeeland. Het was een droom van hem om daar te werken in een restaurant van Sergio Herman een chef kok die bij de beste van de wereld hoort. Hij heeft een jaar lang daar gewerkt onder leiding van chef Syrco Bakker als chef de partie.

 

Vanaf oktober 2017 is hij weer terug bij de Boschmolenplas in Panheel waar hij weer werkzaam is als sous chef. Dit geeft hem weer de kans om naast zijn werk weer zijn eigen projecten voort te zetten.