Menu Impressie


Hieronder geven wij een impressie van het 6 en 8 gangen menu met vooraf een 5 tal amuses (de gerechten met een * zijn de gerechten die worden toegevoegd voor het 8 gangen menu). Dit menu serveerden wij met de tweede editie Believe. Voor iedere nieuwe editie zullen wij een nieuw 6 en 8 gangen menu ontwikkelen. Onze menu’s voor de pop-up restaurants zullen niet vooraf bekent gemaakt worden omdat tot op het laatste moment de menu’s nog kunnen veranderen door de gerechten nog verder te ontwikkelen of de aanvoer van de verse producten.

noedels, 5-spice, mint

gamba, limoen, spek

dorade, yuzu, spelt

smokey tijm

kalf, kervel, brioche

 

*krab, bloemkool, veldsla, cumbava

 

heilbot, ceviche, kimchi, kool, salie

 

burrata, makreel, rode biet, dragon

 

skrei, dashi, hollandse garnalen, paddenstoelen

 

*coquille, bloedworst, boerenkool, mosterd

 

zeebaars, a la nage, koriander, boemboe

 

piepkuiken, pastinaak, chorizo, koolraap, hooi, spinazie

 

pure chocolade, blauwe bes, zwarte winter truffel

 


Dieetwensen en/of ALLERGiEeN


Het menu is opgebouwd uit gerechten met een beleving. Gerechten vol karakter. En om te delen. 

Heeft u een dieetwens en/of allergie?
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving. 

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën: vlees, vis, gevogelte, schaal- en schelpdieren, glute, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. 

Overige diepgaande en ingrijpende wensen/allergieën (zoals veganistisch) kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten. Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neemt u gerust eerst even contact met ons op.